Вересневі події у нашому шкільному житті.

Як швидко плине час. Тільки 1 вересня ми розпочали новий навчальний рік, а ось вже на дворі майже жовтень. Давайте пригадаємо, що ж цікавого трапилось з нами за цей місяць.

День знань ми розпочали з святкової онлайн лінійки, де пролунали слова привітання від директора гімназії Ганни Гарисівни, вчителів, класних керівників. Перший онлайн урок у цьому навчальному році пройшов під темою «Ми українці: честь і слава незламним!», де учні та вчителі ділилися своїми думками, спогадами, розмовляли про традиції нашої країни.

2 вересня традиційно відбулися години спілкування, присвячені нашому рідному місту Лисичанську. Адже саме цього дня лисичани святкують День міста.

Протягом місяця були також проведені цікаві виховні годин, присвячені правилам дорожнього руху «Обережно, дорога!», бесіди та години спілкування.

Юлія Сергіївна в усіх класах провела цікаві уроки фізкультури в рамках Олімпійського тижня. Діти дізналися про історію розвитку Олімпійських ігор, їх атрибутику. Дізналися й про українських спортсменів, що стали призерами цих змагань.

Отже, хоч ми й вчимося дистанційно та знаходимося наразі в різних куточках нашої держави, а дехто й поза її межами, але ми все одно залишаємося міцною й дружньою родиною. Життя в нашій школі вирує, і саме ми розмальовуємо його новими яскравими фарбами.

Кiлькiсть переглядiв: 35

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.