Повернутися до звичайного режиму

GoCamp 2019

Лисичанська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 2 взяла участь у соціальному проекті «GoCamp 2019». Це проект із вивчення англійської мови для дітей із залученням іноземних волонтерів, який спрямований на розвиток толерантності, громадянської свідомості, лідерських якостей та навичок молоді 21-го століття.

Заявки на участь подали більш ніж 500 шкіл із всієї України. Наша команда отримала високі бали відбіркової комісії й стала учасником проекту. 10 червня школа зустріла волонтера із США Террі Каррі. Протягом трьох днів учні, які відпочивають у пришкільному таборі «Smile», мали можливість спілкуватися із носієм англійської мови, вчилися долати мовні та культурні бар’єри.

Террі брав участь у заняттях, спілкувався з дітьми, розповідав про природу США, тварин, які там живуть. Школярі в свою чергу розповідали про Україну, її природні багатства, про свої захоплення. Разом із волонтером діти розважалися, спілкувалися, вчилися застосовувати своє знання мови на практиці.

У свою чергу директор школи Котова З.М. організувала для гостя екскурсію пам’ятними місцями Лисичанська. Террі відвідав Свято-Миколаївський храм, побував на Привольнянському плацдармі, у міському краєзнавчому музеї.

Щирість та відкритість Террі не залишила байдужими учнів, вони радо йшли на контакт, вдосконалюючи свої навички. Ці три дні стали для школярів ще одним стимулом для вивчення англійської мови, адже спілкуватися з представниками інших народів - це так просто!!!

Кiлькiсть переглядiв: 315

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.