Повернутися до звичайного режиму

Проект «Професійні рубежі»

Співпраця з Лисичанським центром зайнятості вчителів та учнів нашої школи - перші кроки до професійного зростання молоді.

Учні Лисичанської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 почали роботу над профорієнтаційним проектом «Професійні рубежі». У школі була створена творча група, яка складається з 10 учнів 8-9 класів та 5 вчителів навчального закладу під керівництвом куратора проекту директора школи Котової З.М. Працюючи над проектом, школярі дослідили ринок праці Луганщини та визначили професії, які є актуальними для нашого регіону сьогодні. На жаль, цей список не дуже великий. Виявилося, що не так просто в Лисичанську знайти підприємство, яке випускає якісну продукцію. Але нам вдалося!!!

Наша команда познайомилася із роботою найсмачнішого виробництва міста Лисичанська. 14 травня ми побували в КЦ «Кураж», керівником якого є С. Арусханян. Продукція цього кондитерського цеху кілька років поспіль стає переможцем Всеукраїнського конкурсу «100 найкращих товарів України», і, мабуть, немає такого мешканця нашого міста, який би не куштував тортики та тістечка цього підприємства. Нора Левіківна Арусханян, представник КЦ «Кураж», провела для нас екскурсію по виробництву, показала, як народжуються солодкі витвори мистецтва, розповіла про дружний колектив кондитерського цеху та запросила учнів школи в майбутньому здобувати професію кондитера й приходити працювати до КЦ «Кураж», адже вся продукція добровільно сертифікована, і в майбутньому керівництво КЦ «Кураж» планує створити додаткові робочі місця.

Під час екскурсії всі учасники нашої команди на власні очі побачили, як народжуються смачні торти та тістечка, як чарівні руки лисичанських кондитерів із звичайних шматочків тіста створюють справжні солодкі шедеври.

Наприкінці екскурсії дітей пригостили тістечками, і вони ще раз упевнилися в якості та смачності продукції, яку виготовляє КЦ «Кураж». Тож екскурсія пройшла не тільки корисно та цікаво, а ще й смачно!!!Проект успішно стартував! Продовжуємо роботу над проектом!

Кiлькiсть переглядiв: 400

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.