Повернутися до звичайного режиму

Увага!! Шановні батьки, вчителі, випускники школи, громадські активісти, гості нашого сайту!

Увага!! Шановні батьки, вчителі, випускники школи, громадські активісти, гості нашого сайту! Нещодавно на платформі GoFundEd з’явився проект нашої команди вчителів, яка прагне створити у стінах школи спеціально обладнану кімнату, бо вона допоможе учням покращити свої комунікативні навичики, а дітям з особливими освітніми потребами відновити психофізіологічний стан.

✅Колектив однодумців вирішив створити простір, де учні спілкуватимуться та обиратимуть вид діяльності за власним бажанням. Це допоможе їм краще пізнати одне одного та розкрити свій творчий потенціал, а командна робота допоможе покращити комунікацію всередині шкільного колективу.
Вчителі, в свою чергу, проводитимуть для дітей активні перерви, години спілкування, тренінги, майстер-класи, виставки малюнків і виробів, творчі конкурси.
Створення такої кімнати сприятиме соціалізації учнів початкових класів і дітей з особливими освітніми потребами, формуванню життєво-необхідних компетенцій: комунікативної, культурної, громадсько-соціальної, які є актуальними в сучасному житті.

Якщо ви вірите в успіх творчої команди Лисичанської ЗОШ підтримайте нашу ініціативу як фінансово, так і інформаційно.

Посилання на проект wym-1534327405504

Програма здійснюється за підтримки Проекту “Зміцнення громадської довіри” UCBI - Українська ініціатива зміцнення громадської довіри, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна
Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.