Святкуємо День закоханих.

14 лютого в Україні святкують День закоханих. Для нас це нове свято, воно з’явилося в нашій країні всього лише років двадцять тому, але в Європі та Америці його відзначають вже давно.

День закоханих названий на честь Святого Валентина. За легендою, ця людина була лікарем та священиком. У ті часи злий римський імператор заборонив закоханим одружуватися. Він хотів, щоб чоловіки всі свої сили віддавали битвам у його війську, нікого не любили й не мали дружин та дітей. Але Святий Валентин таємно вінчав закохані пари. За це його заарештували й стратили. А пізніше люди почали відзначати День закоханих на честь людини, яка віддала життя за любов.

У День Валентина закохані пари обмінюються невеликими подарунками: листівками, іграшками, коробками цукерок, повітряними кульками. Всі ці подарунки робляться у формі сердечок, тому що червоне серце – символ любові. І, звичайно, чоловіки дарують своїм прекрасним дамам букети чудових квітів.

Учні нашої гімназії полюбили це свято. Цей особливий день ще раз нагадує нам про тих, кого ми любимо. Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість подарувати нашим учням трохи тепла та любові. Цього року в школі напередодні свята стартував марафон «Відео привітання до Дня закоханих». Вчителі, учні та батьки записали відео привітання до свята, а що з цього вийшло, дивіться самі……..

Переглянути відео можна на сторінці Фейсбук за посмланням:

https://www.facebook.com/groups/799488087980280

Кiлькiсть переглядiв: 20

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.